Βρίσκεστε εδώ: ΑρχικήΠεοπροθετική

Πεοπροθετική

 

Πεοπροθετική

Στύση κατά βούληση

 

Μόνιμη και αποτελεσματική λύση στο πρόβλημα στύσης, σε όσους άνδρες δεν ανταποκρίνονται στη φαρμακευτική αγωγή, προσφέρει η τοποθέτηση πεϊκής πρόθεσης!!! Αυτή η «επαναστατική» λύση προσφέρει ξανά και πάλι αλλά αυτή τη φορά μόνιμα τη χαρά του έρωτα σε εκατομμύρια άνδρες στον κόσμο. Η πεϊκή πρόθεση είναι η τελευταία λέξη της τεχνολογίας και αποτελείται από τρία τμήματα. Δύο κυλίνδρους, δεξαμενή νερού και την αντλία ελέγχου και τοποθετείται κάτω από το δέρμα κατά μήκος του πέους. Δίνει μόνιμη και αποτελεσματική λύση στο πρόβλημα της στύσης και ικανοποίει του άνδρες, αλλά και τις συντρόφους τους σε ποσοστό πάνω από 93% σε σχέση με τις άλλες θεραπείες. Η τοποθέτηση πεϊκής πρόθεσης γίνεται σε άνδρες οι οποίοι:

 • Δεν ανταποκρίνονται στη φαρμακευτική αγωγή που τους συνιστά ο γιατρός τους.
 • Η χρήση της φαρμακευτικής αγωγής τους προκαλεί σοβαρές παρενέργειες λόγω συνυπάρχουσας νοσηρότητας.
 • Επιθυμούν μία ΜOνιμη και ΑποτελεσματικH λύση.

Η συντριπτική υπεροχή της πεϊκής πρόθεσης, έναντι των άλλων «θεραπειών» είναι γεγονός διότι:

 • Είναι η μοναδική θεραπεία που επιτρέπει την αυθόρμητη σεξουαλική επαφή, καθώς η στύση επιτυγχάνεται μέσα σε λίγα μόλις δευτερόλεπτα και δεν απαιτεί «προετοιμασία» και αναμονή του άνδρα (όπως συμβαίνει με τα φάρμακα από το στόμα και τις πεϊκές ενέσεις).
 • Η στύση διατηρείται για όσο διάστημα επιθυμεί ο άνδρας.
 • Η εκσπερμάτωση και ο οργασμός γίνεται φυσιολογικά.

Τοποθέτηση και λειτουργία της πεϊκής πρόθεσης

Η τοποθέτηση της πεϊκής πρόθεσης γίνεται από εκπαιδευμένους χειρουργούς ουρολόγους με μία απλή επέμβαση, η οποία πραγματοποιείται με ραχιαία νάρκωση (από τη μέση και κάτω). Με τομή δύο εκατοστών στο δέρμα στη συμβολή του οσχέου και του πέους σε μη ορατό σημείο για αισθητικούς λόγους τοποθετείται η πεϊκή πρόθεση. Η διάρκεια της επέμβασης δεν ξεπερνά την μία ώρα και απαιτείται νοσηλεία μόλις μίας ημέρας στο νοσοκομείο. Η επέμβαση δεν εγκυμονεί σχεδόν κανένα κίνδυνο όπως και η χρήση της. Μάλιστα στην Ελλάδα βρίσκεται και είναι διαθέσιμη η πλέον εξελιγμένη πεϊκή πρόθεση που ονομάζεται «ΑΜS 700 MS» και προσφέρει τα εξής πλεονεκτήματα:

 • Ειδική επικάλυψη από μίγμα αντιβιοτικών InhibiZone που ελαχιστοποιεί τον κίνδυνο επιμόλυνσης.
 • Ειδική αντλία ελέγχου MS (MomentarySqueeze) μ ε την οποία επιτυγχάνεται η στιγμιαία χαλάρωση του πέους μετά τη σεξουαλική επαφή.
 • Η αποτροπή της ακούσιας στύσης (διαθέτει ειδική αντίστροφή βαλβίδα LockOut).

Αξίζει να τονιστεί ότι μετά την τοποθέτηση υπάρχει άριστο αισθητικό αποτέλεσμα, δηλαδή η πεϊκή πρόθεση δεν είναι ορατή και αντιληπτή από την σύντροφο είτε το πέος βρίσκεται σε στύση είτε σε χαλάρωση. Επίσης το κόστος της τοποθέτησης καλύπτεται από όλα τα ασφαλιστικά ταμεία ενώ η επέμβαση πραγματοποιείται στις ουρολογικές κλινικές των δημοσίων νοσοκομείων αλλά και στα ιδιωτικά θεραπευτήρια. Τέλος απαλλάσσει τον άνδρα από το μόνιμο σημαντικό κόστος των άλλων θεραπειών (φάρμακα από το στόμα και πεϊκές ενέσεις). Ήδη σύμφωνα με στοιχεία τα τελευταία χρόνια 1000 έλληνες απολαμβάνουν και πάλι τον έρωτα χάρις την πεϊκή πρόθεση. Ο μέσος όρος ηλικίας αυτών που έχουν τοποθετήσει πεϊκή πρόθεση είναι 65 χρονών (44 ο νεότερος και 78 χρόνων ο μεγαλύτερος). 30 ημέρες μετά την τοποθέτηση ο άνδρας μπορεί να ενεργοποιήσει την πεϊκή πρόθεση ασκώντας ελαφρά πίεση στην αντλία ελέγχου, η οποία είναι τοποθετημένη εντός του οσχέου. Αμέσως μετά την ερωτική του επαφή με τον ίδιο ακριβώς τρόπο χαλαρώνει και πάλι το πέος του.

Συγκριτικά αποτελέσματα

Πρόσφατη κλινική μελέτη απέδειξε ότι η τοποθέτηση πεϊκών προθέσεων είχε ως αποτέλεσμα την πολύ μεγαλύτερη ικανοποίηση των ανδρών και των συντρόφων τους, σε σύγκριση με τα φάρμακα από το στόμα και τις ενέσεις.

Συγκεκριμένα:

 • Το ποσοστό ικανοποίησης μετά την τοποθέτηση πεϊκής πρόθεσης έφτασε το 93%.
 • Με τη λήψη φαρμάκων μόλις το 51%.
 • Και με τη χρήση πεϊκών ενέσεων 40%.

Τα αποτελέσματα αυτά καθημερινά οδηγούν όλο και περισσότερους άνδρες στη μόνιμη αντιμετώπιση του προβλήματος της στυτικής τους δυσλειτουργίας με την τοποθέτηση πεϊκής πρόθεσης. Έτσι σύμφωνα με στατιστικά στοιχεία περισσότεροι από 100 άνδρες την ημέρα σε ολόκληρο τον κόσμο προχωρούν στην τοποθέτηση πεϊκής πρόθεσης.

Πόσοι αντιμετωπίζουν πρόβλημα στύσης

Στην Ελλάδα δυστυχώς αυξάνει χρόνο με το χρόνο ο αριθμός των ανδρών οι οποίοι για διαφόρους λόγους εμφανίζουν πρόβλημα στυτικής δυσλειτουργίας. Σύμφωνα με στοιχεία σήμερα περισσότεροι από 400.000 άνδρες αντιμετωπίζουν πρόβλημα. Τα στατιστικά στοιχεία είναι δυσοίωνα καθώς συμφώνα με στοιχεία της Ευρωπαϊκής Ουρολογικής Εταιρίας περισσότεροι από 43.000.000 άνδρες στη Ευρώπη και εκατοντάδες χιλιάδες στη χώρα μας αναμένεται να εμφανίσουν στυτική δυσλειτουργία μέχρι το 2025!!!

Δρ. Δημήτριος Κ. Καραναστάσης FEBU

Συντονιστής Διευθυντής Ουρολογικού Τμήματος Γ.Ν Αθηνών «ΕΛΠΙΣ»

Αλέξανδρος Ι. Δρίβαλος

Ειδικευόμενος Ουρολογικού Τμήματος Γ.Ν. Αθηνών «ΕΛΠΙΣ»

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 12 Φεβρουαρίου 2014 17:57
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(9 ψήφοι)
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Βιογραφικό ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ »